Over ons

‘Goed eten tegen een eerlijke prijs’

Brasserie ThuisHaven is gevestigd in het oudste stadsdeel van Almere en brengt het dorpse karakter in Almere Haven terug.

 

In onze brasserie wordt internationaal gekookt met verse zelfbereide producten welke veelal uit de regio komen.

Ons motto is ‘Goed eten tegen een eerlijke prijs’.

 

Naast de welbekende wijn-spijscombinaties adviseren wij ook in de speciaalbieren welke zorgvuldig zijn uitgekozen bij onze gerechten.

Wij stellen graag uw smaakpapillen op de proef.

 

Iedereen is welkom voor een kop koffie met gebak, lunch, (3-gangen) diner of een borrel met internationaal bittergarnituur.

Ook hebben wij een aparte ruimte voor private dining of vergaderen tot maximaal 25 personen.

 

Iets te vieren? Een uitje met het bedrijf? Een jubileum of een verjaardag voor de hele familie? Dan kunt u met het hele gezelschap in de brasserie terecht. Brasserie ThuisHaven beschikt over 70 zitplaatsen. Voor een borrel of walking diner kunt u bij ons terecht tot 100 personen.

Kom snel eens bij ons langs en voel u thuis in haven!

Wie zijn wij

Merijn Reijnders - Chef-kok Brasserie ThuisHaven

Merijn Reijnders

Chef-kok – Eigenaar

Mijn passie voor de horeca begon op 15 jarige leeftijd. Ik ben begonnen in de afwas bij Restaurant De Verleiding in Hilversum en al snel kreeg ik de mogelijkheid om door te groeien naar de keuken en ben ik een koksopleiding gaan volgen.

Zowel tijdens als na mijn studie ben ik werkzaam geweest in het hogere segment onder andere bij het Amstel Hotel en Quartier Sud. Hierna ben ik langere tijd gaan werken op het cruiseschip Seadream Yacht club. Ik heb deze periode veel plekken op de wereld gezien en veel geleerd van de verschillende culturen en keukens. De laatste jaren ben ik werkzaam geweest in de omgeving van Almere bij onder andere Grand Café De Havenkom in Almere en De Echo in Muiderberg.

Ook heb ik meerdere ondernemingen tijdens de opstartfase geholpen met de opbouw. Al deze ervaringen kan ik nu inzetten om mijn langgekoesterde droom van een eigen brasserie te verwezenlijken.

Rachel Daalmeijer - Gastvrouw, Brasserie ThuisHaven Almere

Rachel Reijnders

Gastvrouw – Eigenaar

Als kind stond ik al graag in de keuken om te helpen met koken en afwassen. Al snel was bekend dat ik mijn toekomst in de horeca zou waarmaken. Op de middelbare school heb ik gekozen voor de beroepsopleiding consumptieve techniek en werden mij de fijnste technieken uit het vak al aangeleerd. Mijn ouders hebben mij gemotiveerd te doen waar mijn passie ligt, door hun steun en hulp heb ik dit kunnen doen. Ik heb mijn studie vervolgd aan hogeschool TIO en de opleiding hotel-eventmanagement afgerond.

Bij meerdere bedrijven zowel binnen als buiten Nederland ben ik werkzaam geweest. Het bedrijf waar ik de fijnste kneepjes in het hogere segment heb geleerd en waar ik met veel plezier heb gewerkt is Restaurant en kwekerij De Kas in Amsterdam.

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief!

Beste ThuisHaven gasten,

Wilt u niks missen van ThuisHaven, schrijf u dan direct in!

Groetjes,

Team ThuisHaven
Email address
Voornaam
Achternaam
Veillig en Betrouwbaar