Groepen

Vergaderen kan bij ons in de keukenzaal. Wij hebben deze ruimte zo ingericht dat u van 2 tot 25 personen met uw bedrijf of vereniging kunt vergaderen.

 

Het is mogelijk om kosteloos te vergaderen mits er gebruik wordt gemaakt van lunch of diner, Zondag t/m donderdag (m.u.v. dinsdag) minimalen besteding van €150, vrijdag en zaterdag minimalen besteding van €300 voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team.

 

Er zijn een beamer, flipover en schrijfgerei aanwezig. Wij kunnen de tafels in verschillende opstellingen neerzetten zodat u altijd zit zoals u dit wilt.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in deze sfeervolle ruimte? Neem dan nu contact met ons op via info@brasserie-thuishaven.nl. Wij nemen graag uw wensen met u door.

Heeft u een feest of wilt u met een groot gezelschap eten?

Het is mogelijk om kosteloos in onze keukenzaal te lunchen of dineren. Op Zondag t/m donderdag (m.u.v. dinsdag) voor een minimalen besteding van €150, vrijdag en zaterdag minimalen besteding van €300 voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team.

Wij kunnen de tafels in verschillende opstellingen neerzetten zodat u altijd zit zoals u dit wilt.

Meer ruimte nodig?

Brasserie ThuisHaven beschikt over 75 zitplaatsen voor een lunch of diner. Voor een borrel of walking diner kunt u bij ons terecht tot 100 personen.

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief!

Beste ThuisHaven gasten,

Wilt u niks missen van ThuisHaven, schrijf u dan direct in!

Groetjes,

Team ThuisHaven
Email address
Voornaam
Achternaam
Veillig en Betrouwbaar