Groepen

Wilt u met een groep uit eten?

LUNCH | DINER | HIGH TEA

Het is mogelijk om kosteloos  met uw gezelschap gebruik te maken van onze keukenzaal. Op dinsdag t/m donderdag met een minimalen besteding van €300 per dagdeel (tot 17uur of vanaf 18uur), vrijdag en zaterdag een minimalen besteding van €500 per dagdeel (tot 17uur of vanaf 18uur). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team.

Wij kunnen de tafels in verschillende opstellingen neerzetten zodat u altijd zit zoals u dit wilt.

Vergaderen kan bij ons in de keukenzaal. Wij hebben deze ruimte zo ingericht dat u van 2 tot 25 personen met uw bedrijf of vereniging kunt vergaderen.

 

Het is mogelijk om kosteloos te vergaderen mits er gebruik wordt gemaakt van lunch of diner, dinsdag t/m donderdag minimalen besteding van €300 per dagdeel (tot 17uur of vanaf 18uur), vrijdag en zaterdag minimalen besteding van €500 per dagdeel (tot 17uur of vanaf 18uur) voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team.

 

Er zijn een beamer, flipover en schrijfgerei aanwezig. Wij kunnen de tafels in verschillende opstellingen neerzetten zodat u altijd zit zoals u dit wilt.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in deze sfeervolle ruimte? Neem dan nu contact met ons op via info@brasserie-thuishaven.nl. Wij nemen graag uw wensen met u door.

Meer ruimte nodig?

Brasserie ThuisHaven beschikt over 75 zitplaatsen voor een lunch of diner. Voor een borrel of walking diner kunt u bij ons terecht tot 100 personen.

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief!

Beste ThuisHaven gasten,

Wilt u niks missen van ThuisHaven, schrijf u dan direct in!

Groetjes,

Team ThuisHaven
Email address
Voornaam
Achternaam
Veillig en Betrouwbaar